logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Thalasso Therapy

Thalasso Therapy

Turban med Crystals ni HÄR

Luxury SPA Turban by Iman Aldebe

Thalasso & Spa in Djerba, Radisson Blu Hotel

 Thalasso Spa innebär traditionella och naturliga behandlingar. Allt för att man ska ha möjlighet att ladda batterierna och få sinnet och själen i harmoni med varandra. Vissa går på Thalasso behandlingar under fyra-sex dagar för att komma hem i gott skick mentalt, själsligt samt fysiskt. 

Jag testade och ligga i ett varmt saltbad för att musklerna ska mjuknas upp, därefter väntade en skrubbbehandling för kroppen med en skroppskrubb gjord på äpple och salt. Som ansiktskrubb använde man äpple med socker, för att vara lite mildare mot huden. Efter skrubben var det dags för Massage. Det var den bästa massage jag någonsin fått. Jag önskar vi hade lite mer tid på hotellet än en natt för att jag hade verkligen velat testa lite fler behandlingar som erbjöds på det fantastiska hotellet Radisson Blu Hotel i Djerba. Hotellet är det bästa i hela tunisien och den rekommenderar jag verkligen. Många som män som spelar golf i tex Sousse Golf Club och som kanske har fruar som hellre är intresserade av att gå på Thalasso Spa Teraphy i flera dagar väljer att göra det medan männen spelar golf. I Djerba såg jag dock lika många män som kvinnor som väntade på sin tur att få pröva på olika Thalasso Therapy behandlingar.

Läs mer om Thalasso Therapy och hotellet HÄR

No Comments
Leave a Comment: