logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Tävling!

Tävling!

Varje morgon och kväll avnjuter jag en kopp té, särskilt under vintertider. För att värma upp kroppen lite och för att bli lite piggare 🙂 Imorse kände jag mig lite rasslig i halsen och då drack jag lite té med honung och ingefära. 

Nuhar Lipton lanserat två nya Tésorter med fokus på balans och välmående som jag fått chansen till att lotta ut till en lycklig vinnare. Teerna är goda och berikade med vitaminer! Serien består av två stycken gröna teer med äkta ingredienser.

Boxen från Smakbox som du har möjlighet att vinna, innehåller 4 st teer av smakerna:

  • Lipton “Immune Support” – berikad med Vitamin C som bidrar till immunförsvarets normala funktion
  • Lipton “Bring the Boost” – berikad med Vitamin B6 som bl.a. bidrar till att minska trötthet och utmattning

Följ mig på instagram @imanaldebe och tagga två vänner och skriv varför just du vill vinna en box med Liptons senaste nyheter.

När du har fått paketet kan du jätte gärna lägga upp en bild på nyheterna med hashtaggen #liptonsverige #teäralltidenbraide och #smakbox

P.s! Tävlingen avslutas inatt 9 Februari 2018 Kl 24:o0

Lycka till Nu!

P.s! Vinnaren är Dalal F, Tävlingen är avslutad! Grattis Dalal F!

XO.

No Comments
Leave a Comment: