logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Skidåkning & SPA

Skidåkning & SPA

Vi checkade in i Copperhill Mountain Lodge i Åre för skidåkning, skidåkningskurs, matupplevelse och SPA! Copperhill Mountain Lodge är ett designhotell som är beläget högst uppe på Förberget, 730 m över havet och är öppet året runt. Hotellet har utsikt över fjällvärlden och Åre Björnens natursköna längdskidåkning ligger alldeles i närheten.
Det tog ca 6 timmar att åka med bil från Stockholm upp till Åre och det blev en del stopp vid snabbmatsrestauranger på vägen. När vi kom fram sent mot kvällen, kändes det direkt att det var värt att åka så många timmar för att åka skidor och bara få vara en stund innan det är dags att åka tillbaka till storstadshetsen. 

Rummen är perfekta, modern och mysig inredning, stort badrum, fantastisk utsikt, stor balkong och bra belysning. Det är viktigt för att kunna mejka sig perfekt och kunna varva ner när det väl behövs.

                                Hotellet är modernt inrett, mysigt och gigantisk! Copperhill öppnade 2008. Då var det Nordens största träbyggnad, 19.000 kvm i trä, har 112 hotellrum, mestadels sviter, sex konferensrum, ett härligt spa, restauranger, barer, skiduthyrning och gym.

Det mysigaste på morgonen var och gå ut på balkongen och se den fantastiska utsikten för att sedan ta ett snabbt dopp i poolen, det är alltid skönt att vara först på SPA´t när det är helt lugnt för att därefter ta en kopp kaffe vid brasan i hotellets fina och mysiga Lounge. 

Morgondopp

Poolen inomhuse i SPA:t med en amazing view

 Bastu

Utomhuspool 38 grader varmt i vattnet, så skönt och så coolt att kunna bada i varmt vatten utomhus, älskar det!

Jag älskade att de hade laktosfria alternativ, det var drömmen för mig! Och lammkorvar.. Kan en frukost bli bättre *dreggel*

                  Jag hade ju bara provat att skidor i Romme Alpin och i Zillertal innan skidresan i Åre så det var tacksamt att Ski Star Åre hade en lucka för oss att kunna åka skidor på och få instruktioner av en duktig skidlärarare, Sara Hansson.

Jag fick ett bra tips om hur man kan sakta ner och stoppa skidåkandet det är att stå med skidorna mot varandra som i en triangel. Det borde jag ha vetat i Romme Alpin och i Zillertal i Österrike så hade jag sluppit ramla 4 gånger 😛

Skidlektionen tog ca 2 timmar och det var tillräckligt för att kunna åka skidor stabilt, utan att ramla 🙂 Tack för tipsen Ski Star Åre!

Anja Nilsson 

Efter skidåkningen var det dags för en ansiktsbehandling och halvkropps massage efter en fantastiskt god Lunch. Det var välbehövt efter en hel dag på skidbacken 🙂

Ansiktsbehandlingen Starlight Express för att hålla huden så ung som möjligt, rengör huden på djupet och ger huden en fantastisk lyster. Starlight Express är som en rengöring och peeling i ett, utöver ansiktsbehandlingen så ingår även hand, armmassage och skalpmassage som verkligen är avslappnande, jag älskar att det lyser som små stjärnor på taket och att man får en mysig ljusbelysning. Behandlingen tog ca 20 min och kostade ca 745 kr.

Big bang Massage med varma oljor under ca 50 min kostar ca 1035 kr 

Du kan även göra en egen sparitual med Elemis Spaprodukter i SPA:t

Vill du boka ett privat SPA så ligger en privat SPA avdelning diskret bakom SPA:t 

Fruktfat, nötter, choklad, smoothies samt espresso finns tillgängligt för en under ens besök på det privata SPA:t

Glittrig Silvergrå Turban by Happy Turbans

Maten på hotellet är amazing och jag älskar lugnet som kommer med ett modernt vibe i hela hotellet. Utbudet av alkohlfria viner var också ett Plus.

Vi besökte även Peter Stordalens Villa om man vill bo lite mer privat i ett två våningshus med allt man behöver för att ha en grym helg! Jag skulle tex tänka mig att fira min födelsedag där med ett härligt gäng och bar njuta av varandras sällskap och ta det lugnt. Man kan även ha en kock som kom över och lagar fantastiska måltider för en, helt underbart!

Vid hotelletsreception kan man handla härliga böcker, Elemisprodukter och grymma produkter!

Och det finns alltid kaffe, vatten och kakor i Loungen och servicen är fantastisk 🙂

Nu är dags att åka till Åre Creperi och Logi och käka Crepés! Innan det är dags att köra hem till Stockholm 🙂

Var snabb med att boka in en skidresa med din partner, kompisgäng, konferens, eller som familj, för att Copperhill Mountain Lodge är ett populärt hotell i Åre som många vill bo på när man är och åker skidor och vill njuta av SPA´t, god mat och olika SPA behandlingar 🙂 Hit vill jag åka till igen! Längtar 

Copperhill Mountain Lodge 

837 97 Åre

+46 (0)647 143 00
 info@copperhill.se

XO.

No Comments
Leave a Comment: