logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Selfconfidence is the best outfit, rock it and own it.

Selfconfidence is the best outfit, rock it and own it.

IMG_6269

Jag är i en position just nu där jag behöver rätt stöd och råd när det gäller allt. Då mitt varumärke är i exapanderingsläge. Det är svårt för mig att hålla koll på alla intervjuförfrågningar, samarbetsförfrågningar, TV-inspelningar m.m. Jag är tacksam för min karriärcoach. Min PR stjärna och min grymma familj och vänner. För stöd är A och O för mig just nu. Utan det stödet hade jag varit en vilsen själ!

Min fysiska och psykiska hälsa är något jag har tagit tag i. Jag har skaffat mig en PT som jag endast träffar en gång per vecka och kör i övrigt själv. En PT ger en rätt verktyg att träna rätt. Så nästa gång du går till gymmet så vet du vilka träningsredskap du behöver använda dig utav.

Jag har haft världens huvudvärk idag och känt mig orkelös men ändå tagit mig igenom möten och ett jävligt grymt gympass! Köpte med mig sushi hem, from my favo place och bara glodde på Jane the virgin på Netflix.

By the way en ny webbutik lanserades idag inom ZARA koncernen och de säljer linnen i tre olika färger för 5 kr och frakten är 10 kr. Linnen behöver man alltid så jag beställde flera stycken! (Tror ej det går att beställa via luren, pröva via datorn) In och kika HÄR

Update! Vem köpte slut alla svarta linnen i Storlek S! haha Vem?!

 

 

No Comments
Leave a Comment: