logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Poledancing som sport

Poledancing som sport

Jag, Anja & Alma testade på Poledancing som en Sport Hos Studio DQ (Dancing Queens) på Rådmansgatan i Stockholm. Det var så himla roligt och wow man använder verkligen hela kroppen. Jag märkte direkt att man behöver ha en stark överkropp för att kunna hänga fast lite längre på stången. Jag har lagt upp lite videon på min Instastory @imanaldebe där jag testar på Poledancing. Det här är nog den enda sporten som jag faktiskt kan tänka mig göra och som jag tror är bra för mig för man får jämna muskler över hela kroppen. Vår tränare hade en fantastisk kropp, det var bara muskler. Jag kan tänka mig gå fler gånger för att få en stark kropp och mer feminina rörelser. 

Det är många som testar Poledancing under möhippor tex, eller med ett kompisgäng bara för att testa något nytt 🙂 Ha ingen bodylotion eller handkräm den dagen du testar Poledancing och ha gärna på dig shorts istället för leggings ger mer friktion mot stången 🙂

STUDIO DQ

0722-39 30 30 
E-post: info@studiodq.com

Luntmakargatan 36
Stockholm

No Comments
Leave a Comment: