logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Planering inför hösten

Planering inför hösten

Den här veckan är tuff! Mycket planering på gång inför en hel del spännande grejer som jag ser fram emot till tusan! Sedan år 2012 har jag växt så otroligt mycket, så år 2017 kommer bli mitt år. För då kan jag slappna av och bara njuta av livets vackra ting! Därför är det viktigt för mig att ha en almanacka, jag överlever inte mitt hektiska schema utan almanackan i väskan.

Ni hittar dessa snyggingar HÄR

No Comments
Leave a Comment: