På besök hos Walind

På besök hos Walind

Minns ni när jag var på The Fit eventet där man kunde kika på deras plagg och äta lite gott? The fit är ett svenskt digitalt modehus där du kan beställa måttbeställda kläder. Material väljer du själv, oftast beställer folk plagg i 100 % bomull eller i siden. Plaggen sys upp i Korea av fantastiska skräddare. Här hemma i Sverige så får du träffa en härlig skräddare som tar dina mått och skickar därefter ner dina önskemål tillsammans med dina mått till Korea och bara efter några veckor så har du plaggen färdiga, skräddarsydda bara för dig! Hur Fantastiskt är inte det?

Jag har tex många gånger köpt plagg som inte sitter som dem ska mot kroppen. Och köpt byxor som glappar i midjan och hur skjortor hängt formlöst på min kropp. Skräddarsydda plagg är därför ett bra alternativt.

Man ska leva efter minimalismen, Less is more. Folk är lyckligare när de får äga mindre men bra saker. Så fokusera på att ha mindre plagg i garderoben men högkvalitéts plagg som räcker fler säsonger än en och som sitter bra på din kropp och plagg du faktiskt älskar. Kvaliténstyger känns nämligen bättre mot huden och ser bättre ut generellt.

Handen på hjärtat, hur många plagg äger du i garderoben som du älskar? Få är dem eller hur?

Men nu är det slut på det nu kan du specialdesignad dina plagg i den design, form och material du önskar dig. sitter bättre och Kvalitétstyger håller längre och har en naturlig glans över sig.

På brorsans födelsedag, i fredags mitt på dagen så stack vi till Walind för att måttbeställa kostymer och skjortor. 

Jag har breda höfter och en stor rumpa så jag behövde ett par finbyxor som är lite högre i midjan och som inte glappar baktill i ju med att jag har en liten midja så är det lätt att det blir så. Så för mig är det en lyx att få ett par byxor att sitta som dem ska.

Jag tycker det är svårt att hitta lagomlånga kavajer, antingen är dem för långa eller för korta så jag bestämde mig för en vit halvlång kavaj och ett par raka finbyxor med hög midja. Samt en tunn sidenskjorta i färgen gammelrosa. Jag tror att det blir fint 🙂

Min bror körde på en mörk kostym med en vit skjorta till i 100 % bomull. En klassisk vit skjorta är ett måste i garderoben.

In och kika hos The Fit du kan även själv önska färg samt design på plagget du önskar dig.

THE FIT

 

 

No Comments
Leave a Comment: