logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

På besök hos The Glass Factory

På besök hos The Glass Factory

På väg till Kalmar för att besöka The Glass Factory, inför ett samarbete med The Design Stories på Nationalmuseum.
Nu har jag landat i Kalmar och ska snart sätta mig på ett Krösatåg som ska ta mig och andra resenärer till Emmaboda. Jag gick upp kl tre på morgonen för att ta morgonflyget från Bromma till Kalmar Öland och jag vet inte hur många kaffekoppar jag hällt i mig på bar några få timmar för att vara klar i huvudet, då en lång dag väntar mig på The Glass Factory.

Efteråt så var det dags för att skapa något spännande som ni snart får se på utställningen Design Stories på Nationalmuseum den 13 Oktober 🙂

Idéstorm

Testförsök

Sen så drog vi till Bergdala för att slipa de olika delarna som sedan ska sättas ihop, dock i Stockholm.

Har ni klurat ut vad det är jag gör för någonting?

Vackra kreationer skapade av en konstnär och som ska levereras strax till beställaren 🙂

Väska Tommy Hilfiger

Jag höll på att missa mitt plan då alla taxibilar var bokade i Emmaboda som tur var så fick jag skjuts från The Glass Factory till Emmaboda, sen tåg jag Krösatåget till Kalmar därifrån hittade jag en Taxi som kunde ta mig till Kalmar Ölands flygplats. Jag fick verkligen springa in till planet, så sen var jag! Men jag hann på sekunden. På planet kunde jag äntligen andas ut! Efter en dryg timme landade jag i Stockholm och det spöregnade så jag beställde en Uber som kom fram efter 5 minuter så det var perfekt. Sen så beställde jag lite mat från Uber Eats efter att jag tog en varm dusch efter en två dagars jobb i Kalmar och käkade med min vän Rana. Thank God for Uber!

Tack The Glass Factory för ett fint samarbete ♡

XO.

No Comments
Leave a Comment: