logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

På besök hos Romme Alpin

På besök hos Romme Alpin

Jag och Anja förbereder oss inför Alperna genom att ta en liten trip till Romme Alpin med vår Kameraman Alex. Det tog ca 2,5 timmar att köra till Romme Alpin från Stockholm. Vi åkte tidigt på morgonen, lättare sagt 06.20. Man bör vara framme innan 08:30 på helgerna, annars blir det långa köer till uthyrningen m.m.. För på helgerna åker friska och glada Stockholmare till Romme Alpin för att umgås, äta gott och åka skidor hela dagen lång.

Vi köpte ett dagspass för tre personer och hyrde från Express uthyrning Pjäxor & Skidor. Skidglasögonen lånade jag från min fina vän Natali 🙂 Turbanen jag har på mig lanseras under Vintern 2018 på Happy Turbans sp stay tuned Fox! 🙂

Mina skidkläder och fleecetröja köpte jag från Barkarby Outlet förra året. dock har jag gått ner 25 kg så det är definitivt dags för nya 🙂

Anja Nilsson

Pjäxorna var en utmaning att ta på sig om man åker skidor för första gången! Tur att Anja åkt skidor tidigare så att jag kunde få lite hjälp med att få på mig pjäxorna. Pjäxorna är tunga som bly och det tar ett tag tills att man vänjer sig med att ha dem på sig. Tänk att du bär ett par väldigt tunga skor, så känns det! Misstaget jag dock gjorde var att ha på mig ett tjockt underställ ochtjocka strumpor. Don´t do that. Det man behöver ha på sig under skidkläderna är ett tunt underställ helst i ull och bära tunna skidstrumpor. 

Anja och Kameramannen Alex fick ge mig en lektion i att åka skidor. Dock höll jag mig till barnbacke 1 och två hela dagen! Jag ramlade ca 3 gr men kämpade på! 

Vid 12 ungefär tyckte vi att det var dags för lunch så vi drog till Hamburgeriet och testade burgarmenyn Romme Alpin och burgaren var amazing, rekommenderar den faktiskt 🙂

Vårt nästa mål efter att ha åkt lite skidor var att ta oss till Våffelstugan uppe på toppen, men det var lite svårt i ju med att jag inte är skidvan och kommer få svårt att ta mig ner från större backar så det var bara att bita i det sura äpplet och träna lite mer på min skidåkning innan jag kan käka våfflor på toppen av ett berg.

Vid 16:30 var det dags att röra sig hemåt! Vi försökte hinna till Haglöfs Factory Outlet men de hann stänga innan vi hann åka dit 🙁 Vi hann inte heller till godisfabriken i Enköping! De har nämligen 1000 olika godissorter i fabriken. Men nästa gång vi åker till Romme Alpin så får vi besöka Outleten och godisfabriken, denna gång i tid. 

Det var fler av er som skrev till mig på instastory @imanaldebe att ni också var i Romme Alpin, kom gärna fram nästa gång ni ser mig ute! Kram på er 🙂

Läs mer om Romme Alpin HÄR

E-post alpin@rommealpin.se

Adress Romme Alpin 781 98 Borlänge

XO.

 

 

No Comments
Leave a Comment: