logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Nytt TV-Program

Nytt TV-Program

SVT kom på besök för att kika på min nya haute turbankollektion inspirerad av amerikanska stilikoner. Vi gick även förbi Hattbaren där jag droppade av den nya Vinterkollektionen. Turbankollektionen består av exklusiva material och är handsydda. Många utav turbanerna finns bara i en sort, så passa på och köp dig en unik turban under veckan som kommer. Dem kommer att värderas högt framöver då man inte kan köpa en kopia utav dem. En väl investering inför framtiden.

Det är ett nytt TV-program som släpps under hösten 2019 med Programledaren Siham Dirawi. En ödmjuk och fantastisk kvinna! En beslöjad programledare med skinn på näsan, mer sånt i TV-rutan Tack! Inkludering på riktigt är en viktig fråga. Vad man väljer att ha på sig för kläder är ens ensak och borde inte påverka det mediala utbudet. Så länge det finns demokrati så har man rätt att välja själv vad man vill bära för klädesplagg och även huvudbonader oavsett om det grundar sig i religiösa val eller av andra skäl. Personliga uttryck är för mig viktigt, det är så man kan visa på vem man är utan att behöva uttrycka sig verbalt.

Vi gick även förbi en Tygaffär för att visa de exklusiva siden och spetstyger jag använder mig utav i mitt designarbete! Kul att att få kunna dokumentera hela designprocessen, från material till produkt. Me Love! XO.

Kärlek/ Iman Aldebe

 

 

No Comments
Leave a Comment: