logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Gamla och Nya Favoriter i en Låda

Gamla och Nya Favoriter i en Låda

Som ni säkert har märkt på bloggen så lägger jag upp mycket bilder från diverse restaurangbesök. När man går ner 25 kg på kort tid så är det inte konstigt om man blir besatt av mat. Jag äter numera mindre portioner, några gånger om dagen. Ska jag ändå äta en liten portion så ska portionen vara Top Notch annars får det va! 😉

Jag har sedan jag flyttade hemifrån tidigt alltid haft vänner över och vi lagar ofta mat ihop och då och då så bakar vi något. Det är nämligen vårt lilla sätt att umgås på 🙂

Nu så har jag fått möjligheten att testa på Nyheter och Gamla klassiker i en låda. Nyheterna testar vi innan de hamnar i matbutikernas sortiment, hur kul är inte det? Nu kommer mina kommande middagsbjudningar bara bli ännu roligare!

Denna månad har Smakbox temat Knytkalas och med boxen följer en liten katalog med spännande recept som jag kommer testa under veckan, för att förgylla vardagen lite mer.

Just nu har Smakbox ett erbjudande med 30 % på Smakbox med 15 Produkter för 199 kr och du får Nyheterna före alla andra direkt till ditt postombud, allt för att göra det sociala livet, Lite roligare.

Smakbox Balans som har produkter till ett värde av 469 kr och du erhåller 16 produkter för 199 kr. Produkterna är mer vegetariska, gluten och laktosfria. För mig passar denna box mig perfekt!

Använd Kodnamnet IMANALDEBE för att erhålla 30 % på din första box med Smakbox (vanligtvis erbjuds prenumeranter 15 % i rabatt).

Läs även mer om Smakbox HÄR

 

No Comments
Leave a Comment: