Norsk Hudvård äntligen här

Norsk Hudvård äntligen här

Det är sällan hudvård imponerar mig men Marine Miracle är amazing mot huden och innehåller 100 % naturliga ingredienser. Marina Miracle Shea Hydration Mask är krämig, känns mjuk mot huden och doftar friskt och ekologiskt. Marina Miracle Amaranth Face Oil är en anisktsolja som mjukgör huden och motverkar rynkor. När jag gjorde ögongfransförlängningar så tappade jag mina fransar fast jag gick till proffs så nu använder jag mig utav Marine Miracle Eyelash Serum morgon och kväll. Ögonfransserumet innehåller bla arganolja och doftar lavendel. Marina Miracle lovar att fransarna blir starkare och fylligare med serumet som även innehåller vitaminer som ska verka för en stimulerad hårväxt. Hallelulja for that.

XO.

No Comments
Leave a Comment: