logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Naturligt böjda Fransar

Naturligt böjda Fransar

Förebild:

Efterbild:

Färgade och böjda fransar med Lash Lift Yumi Lashes behandling

Visst ser det naturligt ut? Utan massa mascarakladd och eyeliner! Ibland kan det kännas skönt att kunna känna sig snygg utan en massa kladd på ansiktet 🙂

Jag är så glad över att jag på senare år satsat på att ta hand om min hy och mina fransar för att jag ska kunna känna mig fin utan Make Up och lösfransar. Jag fick bort pigmentfläckar med Rosenvatten som jag använde morgon och kväll som ett ansiktsvatten. Du kan köpa en liter för ca 18 kr på vilken Orient som helst. Annars finns Rosenvatten tex på Citygross. Som jag tidigare sagt var att jag gjort fransförgängningar som förstört mina tjocka och långa fransar. Nu använder jag Combinal Magic Lashes Conditioner för bryn och fransar och Combinal Magic lashes Serum för längre fransar, min fransstylist Lashes by Rosita märkte att mina fransar blivit längre sen mitt besök hos henne för två månader sen. Jag förstod inte grejen med Lashlift tills jag faktiskt testade det. Wow vilken skillnad, ni ser ju min före och efterbild. Med Lashlift så får man naturligt böjda fransar, fransarna färgas även och på slutet så toppas de med en Lash Conditioner, på min efterbild har jag inte använt det, bara för att visa er hur fransarna ser ut direkt efter en Lashliftbehandling. Jag börjar alltmer släppa beroendet med Make Up och istället se till att framhäva det jag vill framhäva på ett så naturligt sätt som möjligt. Jag vill kunna gå ut helt utan Make Up och känna mig snygg och fräsch. Det finns några behandlingar till som jag vill testa på för att få det resultat jag är ute efter. Många som inte väljer att sminka sig ofta kan Lashlift vara ett stort plus för, för att ser pigg och fräsch ut med böjda fransar. Lashlift håller i ca 4 v.

Jag gör Lashlift med Yumi Lashes hos Lashes by Rosita hon finns på Quick Office i Mall Of Scandinavia. Ni kan boka en tid HÄR

Ni kan även ställa frågor till Rosita direkt på följande nummer 0735511503

För mer före och efterbilder hittar du på instagramkontot @Lahesbyrosita

XO.

No Comments
Leave a Comment: