logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Nagelgodis

Nagelgodis

@Nailsbymill är behaglig och tålmodig att göra naglarna hos. Han är väldigt mån om att göra ett så bra jobb som möjligt. Tacksamt verkligen!

Jag valde Fade och Mermaid Dust och Swarovski kristaller, blir så himla exotiskt under solen!

Slutresultatet!

Närbild

Igår gjorde jag naglarna hos @Nailsbymill 

Vi körde på nåt spontant och vid nästa tillfälle ska vi köra på lite mer vågade färger, har varit sugen på mörkblått rätt länge med lite färgstänk med färgen indigo. Blir nog Snyggt vad tror ni? Till skillnad från många nagelteknologer så är Nailsbymill Behaglig och tålmodig. Det är viktigt att känna sig lugn och bekväm med sin nagelteknolog. Många nagelteknologer är oftast hårdhänta stressade och trötta på sitt jobb allmänt. Därför är det kul när man hittar någon som brinner för sitt yrke och trivs med sig själv, sitt yrke och framförallt sina kunder 🙂 Kika gärna hos @Nailsbymill på instagram och skicka iväg ett DM om en förfrågning om en nagelbehandling med akryl eller gelé. Boka in dig rätt så snabbt då tiderna försvinner ganska snabbt! Det verkar vara fler och fler som vill ha snygga och välvårdade naglar till ett ett bra pris 🙂 Nu är jag redo för min efterlängtade Solsemester!

XO.

No Comments
Leave a Comment: