logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Mysigt Franskt Café På Söder

Mysigt Franskt Café På Söder

Ni vet att jag älskar att besöka intressanta restauranger och kaféer för att sprida till mina kära bloggläsare om vad som är inne och vad som är klassiskt. Café Crepé är en restaurang Café som stannat i tiden i era som förlitar sig många år bakåt. Musiken, stämningen i restaurang och café har hög mysfaktor. Hit drar tjejgäng, par, och mammor och deras döttrar för att umgås i en annan tid men äta en modern version av en klassisk crepé.

Crepés på Söder skapar sina egna idérika recept på crepés. Vi  beställde in en populär crepé som innehöll vit choklad med getost, halloncoulius, digestive, crumble och vaniljglass. Till Crepén drack vi äppelmust, men även franskt cider kunde beställas in, vilket är en populär dryck på Crepés.

Lax & Räk Crepé samt Strimlad biff Crepé, rekommenderar starkt strimlad biff till din crepé! Helt klart en favorit 🙂

Flamberad Äpple och Kanel Crepé

Vill man äta gott med någon man håller kär så är det här ett helt rätt ställe att gå till. Jag bor i närheten av Crepés och planerar redan inför ännu ett besök på A la Crepés.

 

A la Crepés

Katarina Bangata 42 Sofo i Södermalm

08 64 212 73

 

No Comments
Leave a Comment: