logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

My Birthday Party

My Birthday Party

Överraskades med en Birthday Party på en Libanesisk Restaurang fast jag hade varit i akuten under några timmar pga att fick en allergisk reaktion pga att jag åt ägg och sallad. Något triggade nämligen igång en allergireaktion hos mig och mina läppar slutade inte växa och jag tappade känseln i ansiktet och fick ringa sjukvårdsguiden som bad mig åka in till närakuten vilket jag gjorde. Där fick jag 10 Kortisontabletter och 2 st allergitabletter för att mina besvär ska lägga sig. Det kändes som om jag hade två bildäck i munnen och jag såg ut som ett monster. Läkaren ville hålla kvar mig i flera timmar så att jag inte skulle få andnöd men efter en och en halvtimme fick jag åka hem så att jag kunde åka iväg till mina vänner som väntade på mig i Tumba. Jag satte på mig en röd jumpsuit som jag hade köpt till min födelsedag och försökte sminka bort svullnaden. Men det gick ju tyvärr inte. Så jag fick se helt fördärvad ut på min födelsedag. Det här hände ca 17:30 i Lördags och svullnaden la ner sig 03:00 på morgonen när vi var på väg hem från restaurangen, jag sov hemma hos min vän Maria och därefter var det dags att möta upp några andra vänner för att hänga i Gröna Lund som har Halloweentema denna vecka! 

P.s! Vill bara säga att jag är lyckligt lottad som har så fina vänner! Tack Älskar ER <3

XO.

No Comments
Leave a Comment: