logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Mingel i Stockholm

Mingel i Stockholm

Jag & Carin Brändström på D Brand event på NK

Jag sprang även förbi med vänner till Spoilconcept för lite mingel och ett kort möte.

Jag har verkligen legat i med att gå ner i vikt och bli mer hälsosam, men min förkärlek till burgare och pizza får min viktnedgång att segna. Men jag har gått ner 31 kg på ett och ett halvt år. och har ca 3 kg kvar att gå ner, men vågen står still. Sommaren gör det omöjligt med gräddglass och grillpartyn. Men jag får väl se till att ta mig till gymmet, vilket jag har varit ganska dålig på. Men det är väl aldrig försent att ta det där första steget, va?! Hade varit roligare om jag hade något som gymmade på SATS.

By the way.. varför har få glasställen Laktosfri glass? 15 % av hela Skandinavien är laktosintoleranta. Glasskiosker och bagerier skärpning! Och alla kiosker och matbutiker som säljer en sorts glass to go som är laktosintolerant. Seriöst.. Ni kan bättre! GB do your best to furfill our dreams to be able to eat ice cream like everyone else. 

Jag & Carin Brändström

Jag och mina gärisar drog till Spoil Concept för lite mingel och ett kort möte för att därefter mingla vidare till D.brand som hade ett event på NK. Sen stack vi till en restaurang för lite käk innan det var dags för hemgång. En skön stockholmskväll med andra ord.

XO.

No Comments
Leave a Comment: