logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Målade om min Walk in Closet 

Målade om min Walk in Closet 

Det du behöver är Grundfärg och Målarfärg samt målartillbehör, jag köpte allt på en järnhandel.

Så här såg min Walk in Closet ut innan jag målade om den med en vit grundfärg och en vanlig väggfärg i vitt.

Jag målade med grundfärgen med en vanlig Målarpensel och lät grundfärgen torka i några timmar innan jag målade på med vanlig vit väggfärg.

Jag väntade några timmar innan jag målade på nästa lager. Hade min 10 liters färgdunk inte tagit slut hade jag nog målat på ett lager till.

Slutresultatet

Älskar min nya Mini Walk in Closet! Vilken skillnad det blev eller hur?! Att lite färg kan göra så mycket!

XO.

No Comments
Leave a Comment: