logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Lyxig Frulle med Svenska Hollywoodfruar

Lyxig Frulle med Svenska Hollywoodfruar

På väg till Premiären av Svenska Hollywoodfruarna denna Säsong, vi ska äta en lyxig frukost och kika på första avsnittet av Svenska Hollywoodfruar. En Nyhet är att Anna Anka är med i denna säsong och inte Gunilla Persson, Isabel Adrian och Åsa Vesterlund.

Tyget på min Turban är av 100 % Silke och kommer ifrån exklusiva Liberty London

Med Maria Montazami och Anna Anka

Matte Lip Gloss from Fenty Beauty, Lashes by Lilly Lashes and Brows by Anastasia Beverley Hills

 

Iman Aldebe & Maria Montazami  

 

En Härlig Frukost med ett härligt sällskap 🙂

Jack Stengedahl, Maria Montazami & Antonija Mandir

Maria Montazami & Nadia Dagelin

Maria & Sibel Kara

Maria Montazami & Anita Clémence

Var redo med Popcorn och läsk imorgon och gosa in er i TV-soffan.. för i TV-rutan sker en hel del drama och en hel del skratt.

Svenska Hollywoodfruar börjar kl 21:00 imorgon (Tisdag)

Love/I

No Comments
Leave a Comment: