logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Julafton

Julafton

Jag brukar inte få julklappar då jag inte firar kristna högtider. Men i år julpyntade jag mer än vanligt och fick en hel del julklappar! En svensk parfym som snabbt blev min favorit kommer ifrån SNiPH och är liten och smidig som man kan ha med i väskan under dagen istället för att släpa på en tung flaska. Plus att den doftar unikt, doften påminner om exklusiva dofter med mysk med en skandinavisk touch. Väldigt unik. Jag gillar dofter som är unika. Signaturdofter som inte halva stan springer med utan de absolut kräsnaste doftfantaster. Min doft heter Agonist White Lies. Du kan även prenumera på dofterna och få en spännande doft varje månad! 

Sminkrengöringsprodukt, Sminkborstar och ögonmask från Qvisi Skincare. (Kommer mer inlägg om dessa produkter)

Reducera rynkor och förbättra hudens fasthet med nspa Skincare Expert. (Testar och återkommer)

Ibland hinner man inte färga håret ofta då är Björn Axéns Color Refresh Treatment med färgen Rich Deep Brown bla. Det bästa jag testat! Du shamponerar håret med inpackningen efter att ha schamponerat håret och handukkstorkat håret kamma ut håret och vänta i ca 10 min. Därefter tvättar du ur inpackningen och du har färg i håret. Det håller ca 3-5 tvättar. Det bästa som hänt hårfantaster på länge!! Tänk om du blir bjuden på fest eller ska på dejt och ditt hår behöver fräschas upp snabbt. Så får du på 10 min fräscht hår, plus att jag som har lockigt hår, fick fina lockar pga inpackningen. Så det är som om håret på kort tid får en intensivt vårdande hårinpackning.

Ikväll ska jag testa en bodyscrub från Ecococo med Coconut Lime. Har hört att det är en uppfräschade produkt!

XO.

No Comments
Leave a Comment: