logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Snygga iPhoneskal till min Nya iPhone X

Snygga iPhoneskal till min Nya iPhone X

Min iPhone 7 valde att ge upp precis när jag skulle åka till Österrike. Så i Alperna hade jag en lånetelefon iPhone 5c som knappt hade något minne så jag kunde inte ladda ner några appar eller ta bild för den delen heller. Så jag fick förlita mig på mina vänners telefoner och på min kompakta systemkamera. Det löste sig ändå, men ni som är aktiva i social media vet att man ser världen i bilder och det gör ont i blogghjärtat när man missar ett ögonblick som man hade velat föreviga med bild. 

Efter att ha varit aktiv på instagram i  en och en halv vecka fick jag många sms från min vänner där de undrade om jag levde? Tänk vilken värld vi lever i, är man osynlig i social media så är man tydligen på besök hos andra sidan.

När jag kom hem fick jag nog och åkte till närmaste telefonbutik och köpte en iPhone X och lämnade tillbaka lånetelfonen. 

Nu när jag varit utan telefon ett tag så kommer jag vakta min lur med livet. Den ska skämmas bort och vara ett med mig året ut, åtminstone. Jag köpte en lur med mycket minne för jag orkar inte rensa bilder hela tiden, utan vill helst slippa det. Jag köpte ett skärmskydd på en gång, för jag ville inte riskera att någonting hände med min nya lur. Nu var det dags för skal. Problemet jag haft innan med plastskalen är att de alltid spricker så fort man tappar luren efter en vecka att man köpt skalet eller att skalen är vita runt kameralinsen så att bilderna förstörs av ett vitt sken. Så då nöjde jag mig med silikonskal, som inte gick sönder men tyvärr blev de gula efter ett tag vilket såg vidrigt ut usch. Nu har iDeal of Sweden kommit med lösningar på problemet. Och slopat det vita runt kameralinsen på deras skal, nu är de målade med en mörk färg och man har därför sluppit det vita skenet på ens bilder. Jag har även varit emot plånboksfodraler, för att jag tycker att det är mer för äldre personer samt för att det känns som om det är krångligt att ta bilder med ett plånboksfodral och det är ännu krångligare att ta ut telefonen från plånboksfodralet. Men nu så har iDeal Of Sweden kommit ut med en Ny lösning nämligen magnetskal på deras Fashion iPhoneskal som gör så att skalet fäster sig på Magnet plånboksfodralen. Praktiskt och en bra lösning på problemet, plus att de är jävligt snygga också. Perfekt när man ska ut på somrarna och inte vill bära med sig en väska. Jag valde färgen mörkblått, men plånboksfodralen finns även i rött och svart. Ni hittar den mörkblå plånboksfodralet HÄR

Sen så beställde jag ett snyggt reptilmönstrat skal som ni hittar HÄR

Och ett mer Edgy Fashion iPhoneskal i Marblerött och den hittar ni HÄR

Glöm inte att ni får 10 % på ert köp när ni beställer iPhoneskal från IDealofsweden

No Comments
Leave a Comment: