logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Innovativa Skönhetsprodukter

Innovativa Skönhetsprodukter

En klar favorit under höst och vinter 2018 är helt klart;

Clarins Paris Light Lip Comfort Oil – Honey

En geleläppolja som gör läpparna mjuka och jag älskar att den inte är klibbig utan ger läpparna näring och lämnar efter sig en naturlig glans 🙂

Clarins Paris Gel Contour des Yeux against Puffiness and dark circles

När jag stressar mycket kan jag känna att min hy blir glåmig och tappar glans. Jag får även mörka ringar under mina ögon och är verkligen i behov av en ögonkräm som känns lätt under ögonen och som faktiskt verkar mot svullnader och mörka ringar under ögonen.

Clarins Paris UV Plus Anti-Pollution Multi Protection SPF 50

Som ni vet så är det bra att man använder solkräm året runt, vi sitter ju runt elektronik hela dagarna som gör huden torr och matt. Torr hy skapar linjer, tyvärr, därför ska man vara noga med att skydda huden och händerna med solkräm med bra skyddsfaktor.

Clarins Paris SOS Primer 02 Peach Blurs imperfections

Nyans 02 Peach suddar ut felaktigheter i hyn. Den arbetar på mörka ringar, synliga blodådror och acneärr och får din hy att se fräsch och felfri ut.

Clarins Paris SOS Primer 04 Green Diminishes Redness

Nyans 04 Green tonar ner all slags rodnad, även röda acnefläckar. 

Clarins Paris Démaquillant Express Yeux Eye Make-up remover waterproof 

En tvåfas-formula som omedelbart tar bort kraftig och vattenfast make-up på ögonen. Svider inte. Stärker fransarna och återfuktar den känsliga huden runt ögat. Innehåller bl a extrakt av organiskt rosvatten, blåklint och kamomill. Dermatologiskt och oftalmologiskt testad. Parabenfri.

Clarins 3-Dot Liner Black

En annan Nyhet på marknaden är en 3 Dot eyeliner som punktmarkerar mellan fransarna om man vill ge ett intryck av att fransarna är tjockare utan att ha en heldragen linje med eyeliner. Jag har slutat använda mycket eyeliner utan brukar oftast måla vid innervrån av ögat och en tunnare linje längs med ögonen, jag tycker att ögonen får en mer intensiv, mystisk samt flörtig blick då! Med denna 3-Dot eyeliner från Clarins så får man först testa sig fram och testa hur man måla på med punktmarkeraren tills man får till det resultat man önskar. 3-Dot Linern i svart vårdar även fransarna från rötterna och det är ju fantastiskt. I ju med att franslim och mascara oftast sliter på fransarna. Vid regelbunden blir fransarna dessutom längre. 

XO.

No Comments
Leave a Comment: