Hudvårdsguiden

Hudvårdsguiden

Lyxiga K-beauty ansiktskrämer – Koreansk hudvård

Ni har säkert inte undgått trenden med K-beauty, koreansk hudvårdsrutin med upp till 10 steg i skönhetsrutinen med mängder av ansiktskrämer, gulliga sheet masks, rengöring m.m.

Enligt sann koreansk hudvårdsrutin innebär det att 80% är hudvårdsrutinen och 20% är själva Make Up:en. Med en ren och vacker hud har man en bra grund för ännu vackrare Make Up.

K-beauty ansiktskräm

Ansiktskräm – Missha Time Revolution Immortal Youth Cream

Missha Time Revolution Anti-age kräm föryngrar och förnyar hudcellerna! Krämens Proteiner tar sig in i hudcellerna och bidrar till ökad vitalietet och ger en ny energi till huden. Huden blir därmed silkeslen och mjuk. Krämen har en härlig och väldigt rik formula ”Cell-Living Vector” hjälper nämligen cellernas livslängd. Ca Pris: 599kr

Ansiktskräm – It´s Skin Collagen Nutrition Cream

Collagen Nutrition Cream från It´s Skin är en ansiktskräm med koncentrerat marint collagen som bidrar till en fast, mjuk hud med ökad spänst och motståndskraft. Skyddar huden mot bakterier och miljöföroreningar. Perfekt dag och nattkräm. Krämen är dermatologisk testad och helt utan parabener! Krämen förebygger rynkbildning, minskar mikrorynkor, förbättrar hudstrukturen, hudens egen nedbrytning av kollagen, hudens täthet, förbätrrar fuktbalansen i huden samt bidrar till en fastare hud. Pris: 239 kr

K-beauty ansiktskrämer har mycket effektiva ingredienser och de flertal steg som ingår i hudvårdsrutinen är det lätt absorberande ansiktskrämer. Till skillnad mot många varumärken som vill att man köper en hel serie av ett och samma märke arbetar k-beauty skönhetsprodukter på utvalda problem/resultat som man vill uppnå. Vilket innebär att du enkelt kan kombinera olika produkter med varandra och på så vis plocka russinen ur kakan.

Det är därför K-beauty har blivit så populärt runt om i världen!

Hitta fler Koreanska Skönhetsprodukter hos Hudvårdsguiden

 

XO.

No Comments
Leave a Comment: