Hudvård mot hårda vindar

Hudvård mot hårda vindar

Nu när det är hårdare och kallare vindar så har ni säkert märkt att era nära och kära är mer hemma och myser under en filt med de ser på en rulle och käkar god mat. Och det är inget fel med det, klart man ska ta hand om sitt inre välmående och få ta det lugnt ibland. Men vi får inte glömma och ta hand om vår hud också. Vår hud behöver extra fukt och omvårdnad när den utsätts för kyliga vindar.

Därför ska jag under denna höst testa Ziaja´s hudvårdsserie 🙂

Ziaja Manuka Tree Purifying normalizing Cleansing Gel Oily & Combination Skin. Rengör huden och lugnar irritationer och hudrodnad. Återfuktar och mjukgör huden.

Ziaja Manuka Tree Purifying Normalizing Day Cream SPF 10 Low Protection Oily & Combination Skin. Fuktigivande och balanserande kräm för daglig vård av fet och kombinerad hy. Produkten innehåller extrakt från Manuka tree-blad med antibakteriella effekt och Zinkglukonat som är lugnande och sammandragande, samt minskar och förhindrar bildandet av pormaskar i huden. Jämnar även ut hudtonen och ger en matt effekt.

Ziaja Aloe Face Cream Moisturising Dry & Normal Skin. Återfuktar och skyddar huden från uttorkning samt ökar elasticiteten i huden. 

Ziaja Eye Make Up Remover for Waterproof Make Up

Recenserar produkterna ytterligare när jag testat dem 🙂

Ni hittar produkterna HÄR

No Comments
Leave a Comment: