logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Hotell & SPA på Söder

Hotell & SPA på Söder

                                                         Elements SPA 

Elements SPA har en pool, bastu och en uppvärmd utomhuspool, mysigt under kallare väder särskikt när man vill glömma bort kylan och mörkret för en sekund! På helgerna kan man brunch och gå på SPA, längtar efter att få göra detta med mitt tjejgäng igen!

Sibel Kara fotograferade mig & Anja under vårt besök hos Elements Spa & Clarion Hotel Stockholm på Rinvägen 98 i Skanstull.

Blå/Vit randig Turban hittar du HÄR

Anja i en blå Metallic Turban från Happy Turbans

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    
                                           Mina naglar är made by Frida Selkrik

På Spa:et ligger förfriskningar  så som frukt, vattenmelon samt vatten och té framme för den som är sugen på lite energi under tiden man är på SPA:et 🙂

Svit på Clarion Hotel Stockholm

Vi gör oss hemmastadda innan Dbrand eventet på NK

Utsikten från sviten på Clarion Hotel

Ayscha Jones tittade förbi oss för att säga hej och haka på eventet med Dbrand 🙂

Frukostutbudet var stort och vi traskade sedan hem på morgonen mätta och belåtna, Jag älskar Söder! Vi upptäckte också att vi var med i ett magasin som låg på bordet, nämligen Daisy Magazine. Kul!

Tack till Elements Spa och Clarion Hotel Stockholm som tog emot oss väl ♡

Vill ni boka en Spa helg med Brunch på Clarion Hotel Stockholm och Elements SPA så klicka HÄR

 


                                                                               XO.
No Comments
Leave a Comment: