logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Halloween på Gröna Lund

Halloween på Gröna Lund

                                                                    Jag och Mariam 

Fich n Chips med Remouladsås (godare än med bea)

                                                                Jag, Mariam och vår Nya kompis 😛 

Halloween på Gröna Lund

Thobias Thorwid & Nadia Dagelin

Vi åkte lite lättare attraktioner, var hur kul som helst!

Jag, Nadia Dagelin och Anja Nilsson

Jag älskar hur stort Gröna Lund har satsat på att dekorera Tivolit med Halloween tema i år! Jag älskar Halloween! Så jag samlade ihop ett gäng kompisar, min syster och hennes dotter Niso och drog till Grönan. Och när vi väl kom fram sprang vi runt som barn. Vi hade det hur roligt som helst!

Jag älskar hur Grönan har satsat på detaljer som tex spindelnät på Robuketter! Så fint!

Mitt på Grönan låg kyrkogården med spöken som gick runt och skrämde slag på folk 😛

Mariam Moufid

Min vackra systerdotter Niso! Jag och hon åkte barnens lilla fritt fall, riktigt mysigt var det att planera en höstaktivitet för mig och syskonbarnen.

Mariam Moufid & Rana Taha

Rana

Niso

Besök gärna Gröna Lund som en Höstaktivitet för hela familjen!  Vi hade det super kul! Vi var ett gäng vänner som sprang runt som barn på Grönan och Jag älskar Halloween!!! Spökhuset “Skeppet” var den läskigaste, vi fick springa för våra liv från alla spöken! Sen så är det Fri Éntre till det vanliga spökhuset som också hade Halloweentema och ännu ett spökhus som ligger bredvid “Kyrkogården” mitt på Grönan! Så Tre spökhus totalt! Dem flesta åkattraktioner är även öppna för åk. Vi åkte en del 🙂
Halloween på Gröna Lund håller på fram till Söndagen Den 4 November 2018, så passa på! Mer om Halloween på Gröna Lund hittar ni HÄR

P.s! Kika gärna på min Story “Gröna Lund”från vårt besök på Grönan @imanaldebe

XO.

2 Comments
  • 2018-11-07

    Det ser ju sååå coolt ut!

Leave a Comment: