logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Grönan med mina hjärtan

Grönan med mina hjärtan

Var på Grönan i Onsdags med mamma, syrran och hennes dotter, mosters lilla stjärna!

Jag har inte vart på Grönan på År så det var en hel del förändringar som hade skett på Grönan. Båten var borta! En utav mina favoriter 🙁 Men flygande mattan var kvar så jag var glas haha 

Min dröm är att hitta laktosfri mjukglass på grönan! Men jag hittade laktosfri glass i smakerna melon och kola, Kolaglassen var dödlig den måste ni testa! Dock var kön till glassen lång. När vi skulle beställa hamburgare fick vi äta i 45 minuter! Köerna på Grönan är förr långa. Jag hann inte åka så mycket, utan får dra till Grönan igen. Vi borde dra ihop ett gäng och ha kul tillsammans, vad säger ni? 🙂

Kopparna med syrran och Niso (syrrans dotter)

XO.

No Comments
Leave a Comment: