Grönan med mina hjärtan

Grönan med mina hjärtan

Var på Grönan i Onsdags med mamma, syrran och hennes dotter, mosters lilla stjärna!

Jag har inte vart på Grönan på År så det var en hel del förändringar som hade skett på Grönan. Båten var borta! En utav mina favoriter 🙁 Men flygande mattan var kvar så jag var glas haha 

Min dröm är att hitta laktosfri mjukglass på grönan! Men jag hittade laktosfri glass i smakerna melon och kola, Kolaglassen var dödlig den måste ni testa! Dock var kön till glassen lång. När vi skulle beställa hamburgare fick vi äta i 45 minuter! Köerna på Grönan är förr långa. Jag hann inte åka så mycket, utan får dra till Grönan igen. Vi borde dra ihop ett gäng och ha kul tillsammans, vad säger ni? 🙂

Kopparna med syrran och Niso (syrrans dotter)

XO.

No Comments
Leave a Comment: