logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Green Beauty Day

Green Beauty Day

Det var fullt ös på Green Beauty Day och det var kul att träffa nya märken och välbekanta märken! Press och konsumenter trängdes i en stor lokal i stan. Det jag hade önskat mig var dricka, fika och mat för Press då man ganska snabbt blev törstig och hungrig. Sammanhållet var en bra dag, utställare fick sålt på sina produkter och pressprodukter utdelades till Press och influencers.

Ett välbekant märke är Rosenserien och jag älskar deras naturliga produkter, dem gör min hud gott!

Förutom Wise produkterna träffade jag även på andra märken under Green Beauty Day som Rosenserien, c/o Gerd från Jokmokk och INika Organics.

Rosenserien har en morotsolja som jag skrivit om ett par gånger, det är en utav mina absolut favoriter! I Love it! efter att jag använt mig utav rosenvatten sätter jag på morotsoljan för en mjukare hy med en amazing lyster!

Rosenserien Foot Cream Peppermint är Rosenseriens Nyhet för i vår och är en fotkräm som motverkar torrhet, hälsprickor, motverkar trötta tunga ben och fötter. Återfuktar huden och absorberas snabbt. Älskar att krämen är dryg och håller länge, dessutom doftar den friskt med doftnoter av Pepparmynta, anrika och menthol.

Rosenserien Body Cream with Sea buckthorn

Rosenserien Carrot Oil

Rosenserien Rose Cream Anti Wrinkle

c/o Gerd Deodorant

Jag längtar efter att få testa denna palett Day to Night Eye Shadow Palette från INika Organics

Jag älskar färger som brunt, beige, orange, gammelrosa så den här paletten är som en dröm för mig! Jag har tidigare använt mig utav deras glitter skuggor som jag älskar som tex färgen Plum, men deras nya limited edition palett i matta färger har jag inte testat förut så det ska bli spännande!

Läppstift, puder, nagellack och Foundationborste kommer ifrån  boho Green Make Up som är ett franskt märke. Det var en hel del franska märken på plats i år, spännande!

XO.

No Comments
Leave a Comment: