logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Glam Up Gala

Glam Up Gala

   Mode och skönhetspanelen; Modedesignern, juristen & journalisten; Iman Aldebe, Kända Modellen Ingmari Lamy som plåtats för stora internationella modemagasin och Upcoming Modellen från London Joanne Dion som bla plåtats med Rita Ora för stora kampanjer bla Lumene och Diarry Maréna, Make Up Gurun som lanserade sitt sminkmärke Maréna Beauté för mörkhyade och gjorde raketkarriär. Produkterna finns bla på Åhléns. Vem älskar inte Power women? 

Make Up märke från IMAN

Happy Turbans haute

Kiss Ny Pro var med och ställde ut bla ögonfransar jag använder dem ofta till vardag och fest 🙂

Modell och besökare

Den nya Vinter haute Turban Kollektion från Happy Turbans hittar ni HÄR

Och hos Hattbaren på NK och på Söder

Färg Collections Ögonskuggspaletter använder jag dagligen! Älskar dem! De är välpigmenterade och sitter som berget hela dagen 🙂

Rosenserien var även på plats och jag älskar deras Morotsolja den är dunder för min hy, den ger min hy en naturlig lyster! Min hy har aldrig varit så fantastisk som den är nu! Huden känns genast piggare och får en härlig glans.

Reserol var även de på plats under eventet, jag använder dagligen deras serum och Overnight Moisture Mask innan läggdags vid behov 🙂

Guldblad under ögonen fästes av Make Up Artisterna

Modellerna blir sminkade inför visningarna och modelltävlingen

Depend Cosmetics fäste fransar på modeller och besökare under Glam Up Galan

Jag provade även en lång brun peruk under eventet, det var roligt. Har alltid suktat efter en kort blond peruk lite a la Marlin Manroe style att ha på mig när jag vill under mitt eget tak.

Lips + Chin by Forma Vita #Juvederme

Den coola Ballongdekorationen som svepte över lokalen dekorerades utav Theoochjag

Kul att min logga även fanns med ♡

I Söndags snackade jag mode och entreprenörskap under Glam Up Galan på München Bryggeriet på Söder. Utställare inom skönhetsbranschen var med och ställde ut sina produkter, åt god mat och minglade med besökarna. Jag ställde även ut mina turbaner från Happy Turbans under eventet och det var kul att denna gång få vara med som utställare. Under galan bjöds det på middag, visningar, modelltävling och uppträdanden. Priser delades ut under kvällen. Tack Aysha Jones för en trevlig kväll!

P.s! Måste bara tipsa om ett par sköna pumps jag hittade på ZARA! Man får inte ont av att gå i dem fast klackarna är smala! Mitt bästa köp i år! Kan bära dem i timmar utan problem. SÅ NÖJD! Tror de kostade 599 kr, köpte de för 2 v sedan och de är värda varenda krona! Alla mina andra ZARA Pumps jag har sedan innan ligger orörda i min walk in closet pga att de inte går att använda. Skor ska vara bekväma. Punkt.

XO. Iman

No Comments
Leave a Comment: