logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Flyga i en vindtunnel

Flyga i en vindtunnel

¨

Jag och Natali testade på att flyga i en vindtunnel i Bromma som har världens bästa luft. Body Flight öppnade upp sina dörrar för allmänheten 2015. 1982 öppnades dock den första vindtunneln för kommersiellt bruk i Las Vegas i USA.

Alla från åldern 3 kan testa vindtunneln dock måste man väga under 120 kg Det går bra att flyga om man haft en axel ur led, men hoppar den lätt ur led kan man uppleva obehag. Gravida bör inte flyga i vindtunneln. Du måste även vara alkohol och drogfri under turen för ens egen säkerhets skull.

Barngrupper flyger i vintunneln varje Onsdag och jag funderar på att dra med min systerdotter Niso som är 4 år gammal jag tror att hon kommer älska det, hon älskar och testa nya saker, precis som sin moster. Snart öppnar Bodyflight även i Göteborg med en Ny spännande design och koncept 🙂

Många enskilda drar till Bodyflight för en en mental challenge eller bara för att ha kul 🙂 Även grupper inför svensexor, möhippor och företagsevent drar till Bodyflight i Bromma i Stockholm för att ha roligt tillsammans och för att utmana sig själv. 

Min första flygtur i vindtunneln var inte lätt, jag kände direkt att jag behöver få testa en gång till för att få till flygningen på rätt sätt. Nästa gång var så mycket bättre, man lär sig tekniken snabbt och jag fick mycket hjälp av den faktiska Body Flight instruktören Per Nissborg som är expert på Body Flight och på fallskärmshoppning och som har vunnit en hel del priser. 

Läs mer om Body Flight HÄR

Parkering: Bryggerivägen 10 

Gångväg till: Bryggerivägen 16B Bromma
+46 76 868 77 57

XO.

 

No Comments
Leave a Comment: