logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Filmar med SVT Edit

Filmar med SVT Edit

Jag och Rana Taha i Taxin på väg till SVT-huset 

Jag testade även min nya Lip Liner – Stylist från Smashbox, definitivt min nya favorit under kommande dagar! Becca Rose Gold Shimmer min nya favorithighlighter den är så fin ♡ Jag använde mig utav ögonskuggan Nightbreed från NARS. Som base använde jag mig utav Nars Medium Base. I handväskan har jag ofta med mig Milky Mist Coconut, Too cool for school. Särskilt under TV-inspelningar, under långa jobbdagar då jag lätt kan känna att huden känns matt och behöver fukt eller på stranden. Den är räddaren i nöden iaf i mitt stressiga liv! 

Hade en kul dag idag med SVT Edit, vi filmade in lite klipp inför ett program. Mer om det när det när programmet är hamnar på TV-tablån!  

Love/Iman

No Comments
Leave a Comment: