logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Event med Pür

Event med Pür

Under PÜR eventet visades bla den nya skuggpaletten PÜR Visionary jag älskar den rosaaprikos färgen på ögonlocken och den bruna skuggan, Tycoon för att rama in ögonen. De glittriga skuggorna Dreamer och Girlboss är fantastiska att highlighta ögonen med.

Jag & Sibel

En annan favoritpalett är PÜR Creator som även kan sätta upp så att den står upp med en spegel på. Grym att ha med på solsemestern! Skuggorna är välpigmenterade och har ett snyggt diskret skimmer. Är imponerad av PÜR Cosmetics produkter och rekommenderar dem starkt.

Ännu en palett du bara måste ha är följande året runt palett; PÜR Soirée Diaries

Mer krämiga och skimmriga skuggor hittar ni HÄR och HÄR

Snygga Lipgloss som sitter som berget hittar ni HÄR och HÄR

Använd gärna 4-in-1 Correcting Primer som bas för att sminket ska hålla dag och natt.

XO.

No Comments
Leave a Comment: