Estetiskt Korrekt

Estetiskt Korrekt

På besök hos Foma Vita på Söder där jag testar Teosyal Filler i läpparna. Jag har tidigare testat Stylage som har dem stretchigaste molykelerna. Men kände att jag denna gång ville testa något annat. 
                                                                                                                                   Förebild
                                                                                                                   Underläpp och Överläpp
                                                                                                                                                   Efterbild

Jag testade filler för första gången 2016 strax innan mitt Sommarprat och då hamnade jag tyvärr i fel händer. Jag valde att gå till en sjuksköterska som använde Filorga Filler. Hon la fillern väldigt ytligt för att spara material och materialet rann ut i överläppen och i andra områden. Problemet var ju den att min hy hade stretchat ut av  fillern i kinderna och i läpparna och jag såg ut som en boll, framför 200 journalister under Sommarpratarnas Presskonferens. Efter tre dagar med stenhårda läppar gick jag tillbaka och fick göra tre snitt i läpparna och få ut all fillers. Jag gick sedan till en annan läkare i mitt närområde som sprutade in hyaluronsyra i dem områden som hon misstänkte fortfarande kvarlåg fillers. Min hy som hade stretchats ut gick ju aldrig tillbaka och jag var så arg på mig själv för att jag inte hade läst på innan om fillers och varför jag inte efterforskat tidigare om professionella och mer seriösa kliniker? Jag trodde jag var i trygga händer för att personen var legitimerad sjuksköterska. Jag har senare även gått till en läkare som fyllt mina läppar, kinder och haka med Stylage och det har funkat bra. Men jag har inte känt att man har lyssnat på mig. Utan mer bestämt själv hur det ska se ut. Och jag har förstått att det är vanligt, att många behandlare bara är ute efter snabba behandlingar och snabba pengar och att man inte väljer att lyssna på kunders och highlighta de områden kunden vill framhäva på bästa möjliga sätt.

Nu efter att jag låtit ansiktet vila i ett år från fillers var det dags igen. Att efterforska efter en seriös och proffessionell klinik så hittade jag Forma Vita som jag då bokade tid hos och gick till. När man kommer kliver in på kliniken så möts man av en varm atmosfär, behandlarna ler och det känns verkligen som om de trivs och mår bra på jobbet och den härliga känslan smittar snabbt över till kunderna som väntar på sin behandling i väntrummet. Det är “lätt” att känna sig hemma på kliniken. Man känner sig väl mottagen och framför allt välkommen till kliniken och att behandlarna vill ens bästa. Här på Forma Vita är man om att göra kunden nöjd och erbjuder gärna kunden en konsultation innan behandlingen eller om man vill boka en enskild tid för en konsultation innan man bestämmer sig för vilka behandlingar man vill göra.

Min behandlare “Fanny” visste direkt vad som behövde göras för att åtgärda det som tidigare behandlare orsakat och för att jag ska kunna få ett mer hjärtformat ansikte som jag länge önskat mig. Jag har väntat en och en halv vecka med att skriva inlägget för att jag ville känna efter hur det nya materialet Teosyal, kändes i läpparna och om jag var nöjd med formen. 

Det första min behandlare “Fanny” gjorde när jag skulle fylla läpparna var att tänka på konturen på läpparna och att highlighta dem genom att lyfta fram mina egna drag med fillers. Många behandlar fokuserar inte på konturer vilket ger ett onaturligt resultat. Och det slutar med att man får ojämna och inte så kyssvänliga läppar. För mig som är mycket med i TV och i Press i övrigt är det viktigt för mig att jag känner mig bekväm framför kameran och att jag känner att jag ser naturlig ut. Jag är så himla glad att jag äntligen har hittat rätt fillerbehandlare, Fanny på Forma Vita. Jag höll på att gråta av glädje när jag kände att hon faktiskt lyssnade på mig och visste direkt vad hon skulle göra utan att jag behövde prata för mycket. Oftast blir man “övertalad” av ens behandlare, men här på kliniken är man lyhörd. Och Lyssnar innan man utför behandlingar. Och det gjorde mig så himla glad, ja helt överlycklig! Ni förstår säkert känslan när man har hittat rätt och är nöjd med dem resultat man får. Hittar man rätt hårfriör eller fillerbehandlare då ska man hålla fast i dem med näbbar och klor! För dem är sällsynta.. Särskilt när det är ett hav med kliniker och salonger. 

Under veckan ska jag även på återbesök hos Forma Vita för att kika att slutresultatet blev perfekt. Vilken service va? Konsultation, behandling och återbesök! Check! Så himla bra!

Under återbesöket ska vi också prata om andra spännande behandlingar återkommer om dem i veckan! Håll ut! 🙂

HÄR kan ni läsa lite mer om vilka behandlingar kliniken Forma Vita utför och kontakta gärna dem om du länge undrat över en behandling men varit rädd att hämna i fel hände, här kan du känna dig trygg. De är omtänksamma, lyhörda och ser till kundens bästa.

FORMA VITA AB

Maria Prästgårdsgata 29 Stockholm

info.formavita@gmail.com

08-518 30 600

XO.

 

No Comments
Leave a Comment: