logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Daisy Beauty Expo 2019

Daisy Beauty Expo 2019

Jag & Amanda


Bare Minerals Foundation och Counteringsticks

Philp B Lyxiga Hårprodukter från USA

Philip B är en Kändishårstylist som tagit fram en lyxig hårvårdsserie

iQ+ Brow färgar brynen under ca 10 min och håller i ca 6 v

Bare Minerals Matta Läppstift

Buxom Läppstift

Depend Cosmetics firade 25 år

Jag fick göra ett eget Nagellack, det var super kul! Jag har länge varit sugen på just den färgen jag fick till. Så jag mer nöjd!

Amelie Moi nya sminkborstar samt sminborstsgöringsprodukt

Philips Nordics Locktång

Kicki Norman testar den locktången från Philips.

Hårprodukter från amika

IDUN Minerals Oil Serum

Ansiktsvård från Lumene

Hårkontroll, Collagen Filler vitaminer och Hair Volume Tuggisar

Goodiebagen från Daisy Beauty Expo 2019

Jag och 89 andra skönhetsintresserade besökte Daisy Beauty Expo 2019. Det var inspirerande, givande och framförallt en kul skönhetsmässa! Det bjöds på fika och mat med jämna mellanrum. Eventpersonalen var hur trevliga som helst. Och allt var proffsigt uppstyrt. Daisy Beauty Expo 2019 är den enda skönhetsmässan som är inriktad enbart till Press och influensers, andra skönhetsevent brukar oftast vara inriktade på sälj. Jag kommer testa produkterna och enbart lyfta fram de produkter som jag faktiskt tycker levererar. Eventet låg på Strandvägen 7 A och lokalerna var rymliga och ljusa. Efter en hel dag på Expot och middags minglet kvällen innan på Birger Jarls Hotell så var det dags för oss att röra oss hemåt. De flesta av oss hade med oss en resväska så att man kunde få plats med alla pressprodukter och pressinformation. På fötterna bar dem flesta bekväma skor, dock inte jag, för att jag ville vara fin 🙂 Mina fötter fick sitta i fotbad morgonen efter, men det var det värt!

Nu ser vi alla beautyfantaster framemot Daisy Beauty Awards som går av stapeln den 13 Februari 2019 Vi ser även självklart fram emot nästa års Daisy Beauty Expo!

XO. IMAN ALDEBE

 

No Comments
Leave a Comment: