logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Countering by Mac

Countering by Mac

IMG_6287

Concelerpalett från MAC är the shit for countering. Välj Mid Yellow Mid peach concelerpalett. Så slipper du conceler som lägger sig i linjerna den är lättare i sin konsistens. Och den mörka för countering.. Gud.. När jag använder den får jag frågan om jag gått ner i vikt för att jag ser mer slimad ut i ansiktet haha.. Så its a good one!

Pudret NC 30 är matt och täckande, gillar, har använt i fler år och min kärlek för den is still going strong. Ögonskuggan under mina ögon och för att förstärka min countering heter Blanc. Fick med mig fel skugga häromdagen när jag skulle köpa den som jag alltid använder. Men den var ännu grymmare!

Till ögonen använder jag Smolder Kajal från Mac.

No Comments
Leave a Comment: