logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Chin and Tear Trough

Chin and Tear Trough

Jag hoppade i en Uber och tog mig till Forma Vita på Skönhetskliniken i Hammarby Sjöstad för att testa Tear Through och göra om min haka som felbehandlats av en annan klinik och behandlare. 

Fillern vi kommer använda oss utav är Juvederm

Jag har lagt upp en video på min instagram där jag testar Tear Trough och rättar till min haka så att jag får till en mer Heart Shaped Ansiktsform @imanaldebe så kika på klippet om du själv vill testa att lägga in lite fillers i hakan och testa en Tear Through för en piggare look 🙂 Jag lägger även upp allt på min Instastory och Snapchat imanaldebe

Tear Trough, Vad är det?

En behandling med Tear Trough innebär att man med filler, Hyaluronsyra minimerar skåran under ögonen som gör att man ser trött ut. Med Tear Trough så fyller man området med filler så att man slipper se trött och sliten ut fast man inte är det. Efter att jag gått ner 33 kg så fick jag sådana skåror under ögonen för att fettdepåerna under ögonen försvann helt plötsligt och jag slutade gilla att synas utan smink. Resultatet blev slätt och fint. Jag känner mig piggare och mer naturlig med mitt utseendeJag var lite öm och svullen under några dagar efter behandlingen. Och har väntat med att skriva något om det för att se om jag ser några resultat. På före och efterbilderna här nedanför kan ni se en markant skillnad. 

Förebild; Innan Tear Trough

Efterbild; Med Tear Trough 

Jag har varit försiktig med att göra Tear Trough för att jag har hört skräckhistorier om det. Filler som rinner under huden, någon som blev blind osv. DÄRFÖR är det viktigt att man gör Research innan man får för sig att göra någon form av behandling för att det kan ge konsekvenser som ibland inte kan åtgärdas. Jag testade en mindre behandling först hos Forma Vita för att försäkra mig om att de är måna om sina kunder och vill se resultat hos sina kunder. Många kliniker lägger oftast fillers ytligt för att spara på material och bryr sig inte ett öre om kunden är nöjd, fillerbehandlingar har blivit lite som snabbmatskedjor med noll tillsyn av myndigheterna. Var och varann läkare, sjuksköterska, tandläkare m.m. utför fillers på kunder utan kunskap om hur man ska lägga fillern estetiskt korrekt. Att bara ha en skyddad titel innebär inte att behandlaren vet vad hen gör. Så tänk på det innan ni bokar tid hos en behandlare. Kika gärna på behandlarnas instagramkonton på behandlingar hos tidigare kunder, vänd er till dem som besökt klinikerna och se vad dem har att säga. Eller fråga efter en konsultation, får du det är kliniken seriös. Annars har du tur om de inte kan erbjuda dig det för det innebär att de inte bryr sig om vad för resultat du får och du kommer få betala mer pengar för att åtgärda de misstag tidigare oseriösa behandlare utfört på dig. Som jag tex jag gick till en Läkare som utförde fillers på min haka, och hon visste inte hur hon skulle lägga fillern utan hon testade bara på mig? Och gjorde min haka sne. Sedan frågade hon aldrig hur det gick med min haka senare? Fast hon vet att den blev lång, spetsig och sne. Så man har alltså töjt ut min hy bara för att man inte vill säga att man inte vet hur man utför fillerbehandlingar på hakan. Så när jag blev väl omhändertagen hos Forma Vita och såg hur de jobbade med att lyfta fram ansiktets konturer och inte enbart fylla ansiktet med filers för att tjäna pengar så förstod jag vilken skillnad det är på olika behandlare och kliniker i Stockholm. Därför är MD-Code bra, man kikar på att balansera dragen på ansiktet. Man ser även vad som behöver göras. På Forma Vita frågar de först Vad vill du? De visar på hur man kan lyfta fram konturerna och anisktsdragen och sedan så börjar man med en behandling max två per bokad behandling så ansiktet får vila och återhämta sig inför nästa behandling.

Slutresultatet; Ser mycket piggare ut!

Nu är det dags att rätta till hakan med Juvederm Fillers

Så här fyller man hakan, för att förhoppningsvis få till en mer hjärtformad ansiktsform 🙂

Slutresultat av Hakan

Maria Prästgårdsgata 29, 118 52 Stockholm
Hammarby allé 83, 120 63 Stockholm
08-518 30 600
info.formavita@gmail.com
 
No Comments
Leave a Comment: