logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Bring back the 80s

Bring back the 80s

Jag har testat ett par nya coola wireless hörlurar från Plantronics Family Fit Serie. Modellen heter Plantronics Backbeat fit 505 Wireless Sport. Perfekt när jag gymmar och vill avskärma mig från omvärlden. Eller när jag sitter på tunnelbanan och lyssnar på musik eller en P4 Dokumentär. De är vattentäta, trådlösa, svettsäkra, stilrena och ljudet är bra. De lurar jag testar har 18 timmars batteritid vilket är perfekt för mig som ständigt ute på språng.

Man måste vara försiktig med att bära in ear hörlurar för att det kan samlas vax och damm i dem och orsaka öroninflammationer, så se till att hålla dem rena annars är Backbeat wireless Hörlurar ett perfekt val och som är snäll mot öronen. 

Ni hittar de trådlösa hörlurarna HÄR

 

No Comments
Leave a Comment: