logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Blue Hotel Lidingö

Blue Hotel Lidingö

Ready for SPA at Blue Hotel Lidingö

HAMAM

Kvällsbad

Skaljdjursbuffé

Under Lucia drog jag och min vännina till Blue Hotel i Lidingö för lite vardagslyx. Lite SPA, Hamambesök och god mat! Det rimmar inte dåligt va?

Vi började med att sitta i bastun och sedan hoppa in i poolen med 38 + grader utomhus dessutom då var det -1 grader. Det var så härligt! Personalen var underbar och man kunde verkligen andas ut i den härliga naturen och miljön. Blue Hotel ligger 20 min från Stureplan och det är enkelt att ta sig dit.

Fler bilder finns på min instagram @imanaldebe 

Blue Hotel Lidingö

Elfviks Udde, 181 90 Lidingö

+46 8 505 637 00

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments
Leave a Comment: