Bilal & Haibat Aldebes Bröllop

Bilal & Haibat Aldebes Bröllop

Photos by Lina Segelsbo @bylinasphotography

Som tradition har vi att vi hämtar bruden från hennes familj, då var det bara att åka till Västerås och hämta min brorsas fru Haibat och sedan åka till bröllopet.

Min Lillebror gifter sig! Så Fantastiskt kul!

Den Vackra Brudbuketten och brudgummens Cortege kommer ifrån Vackra bröllop.

Brudgummens Smoking kommer ifrån Suitopia

När jag var i Tunisien hittade jag en fantastisk handbroderad klänning i Offwhite som jag bara var tvungen att köpa till mamma under dagen. Under bröllopet bytte hon om till en festligare klänning 🙂

Detaljer är viktiga, såklart så tänker Storasyster Iman på ALLT!

Fotografering i Bilen by Lina Segelsbo, hur grym är inte hon? Hon fångar upp känslorna i stunden och för över dem på hennes bilder. I Love her job @bylinasphotography

Mer när bild på Cortegen och Brudbuketten

Håraccessoarer och Brudnäbbeklänningar kommer ifrån Floralin

Jag gick igenom med min kusin Aya och systerdotter Niso om hur de ska gå uppför trappan och kasta rosblad när brudparet går upp bakom dem. “Vi vet redan, vi har övat hela veckan!” Säger Niso. Bra då! Så klart så fixade dem det galant!

Mina läppar, kinder och haka gjorde jag hos Forma Vita på Söder, min sjuksköterska som gör fillersbehandlingar på mig heter Fanny och är så himla fin och grym på det hon gör! Jag testade även Tear trough under mina ögon för att se piggare ut, naturligt. Det som är unikt med skönhetskliniken Forma Vita, är att de är ute efter ett naturligt utseende. De är inte ute efter pengar, utan de är ute efter at ge sina kunder ett så bra resultat som möjligt. De stabiliserar dragen och highlightar ens personliga drag.  De är inte ute efter att göra så mycket jobb som möjligt utan att jobba på rätt områden. Ibland tror man att man behöver fylla kinderna jätte mycket för att tex få ett hjärtformat ansikte, när man tex behöver fokusera på ett annat område oxå som under läpparna. Jag har lärt mig jätte mycket om hur man injicerar fillers och jag har insett hur mycket fel tidigare kliniker jag gått till behandlat mig. Att gå till en proffessionell klinik är A och O för att få till ett rätt och naturligt utseende. Man vill bara framhäva sina drag så att man kan känna sig fräsch och snygg utan flera lager av smink. Tack vare behandlingarna jag gjort med Juvederm hos Forma vita så har jag även minskat på sminket. Jag kan idag gå ut, utan smink, det hade varit otänkbart bara för några år sen. Självklart med Spraytan, Lashlift och bra ansiktsbehandlingar. Går man till rätt kliniker från början så mår huden och fransarna bra och det har stärkt min självkänsla, att även ta hand om min vikt (jag har ju gått ner 25 kg) förbättrade även min självkänsla. Nu fokuserar jag mer på att äta bra mat och har anlitat en PT som ska hjälpa mig att “träna rätt”. En stark kropp håller längre. Men även att träna på att vara mentalt stark är viktigt. För då oavsett vad som händer så klarar man sig. Folk känner vad man känner. Mår man bra inifrån och ut så drar man till sig bra relationer och jobbmöjligheter. Good attracts good.

När vi kom fram till bröllopet så åkte brudparet först och plåtades vid vattnet, medan vi fixade lite med dekorationer inför Photoboothen i lokalen m.m.

När brudparet kom så hade gästerna redan anlänt så möttes de av trummor och sång.

 

Röd Festklänning från Youmefashion

Vi gjorde tidigare en grym Dermapen4 behandling hos Operakliniken, och lyxiga ansiktsbehandlingar två dagar innan bröllopet hos Qvisi Skincare. Våra franska vårdades av @Lashesbyrosita som gjorde Lashlift på oss. Och för att få till en mystisk look så använde vi oss utav Lösögonfransar av Sweedlashes X Ida Ekman, Spraytan gjorde vi hos Salong Tigerfeldt. LinserNatural Gray kommer ifrån @Facelooxsweden. Anja lockade håret med Auto Curler från Philips.

Ballonger på bröllop visst går det! Ballongerna kommer från Theoochjag

 

Alkoholfri dricka köpte vi in ifrån Richard Juhlin

För att distrahera ungarna från bröllopsparet så ordnade Theoochjag ett dekorerat barnbord. Så barnen får en rolig hörna på bröllopet. Visst var det en smart idé? Ett tips är att ha barnbordet i samma lokal där bröllopet är, så att man inte har barnbordet i ett annat rum, för de fungerar inte. Barnen måste fortfarande se sina föräldrar för att hålla sig till det “roligare bordet”.

Antalet inbjudna gäster var 350 personer men 400 personer dök upp

Uppträdanden skedde av Act of Emotion

Mirror Man med Led Show för Bröllop

Vi tror att bröllopsintresserade kommer att boka in lite mer överraskande moment under deras bröllop dem kommande åren. Efter att ha blivit insatt i ämnet Bröllop så har jag jämfört Sverige med andra länder som tex. USA och Australien och sett att “more is more” i Sverige är vi för det mesta minimalistiska och vill helst inte ha påkostade bröllop. Men kikar vi på företagen som poppat upp på senare år som mer och mer nischar in sig på olika teman inför brudtärnehippa, möhippor, bachelorpartyn och inför bröllop så ser man även en ökad efterfrågan efter att fokusera mer på detaljer. Som tex Photobooths, dekorerad barnhörna, Eldshow, Mirror Man Ledshow, Personliga dansuppvisningar av brudgummen och hans vänner och tvärtom av bruden och henne vänner. Oneperfectsong erbjuder en personlig låt, vars text har skrivits av bruden till brudgummen eller av brudgummen till bruden. Min bror tex skrev en låt till sin fru om hur de träffades, här nedanför kan ni lyssna på låten;

Här ser ni reaktionen när Bruden Haibat får höra låten min bror Bilal, Brudgummen skrev personligen till henne och som spelades upp av vår DJ. Haibat blev väldigt känslomässig och blev tårögd, film på ögonblicket finns på min instagramfeed @imanaldebe under ämnet “Wedding”. Tack Oneperfectsong för att ni gav brudparet och bröllopsgästerna ett minne de sent kommer glömma.

 

Bröllopstårtan designade Någontinglitet, vi bad om att få den laktosfri och det ordnade dem, den var supergod och så himla vacker. Ett konstverk i sig.

Vi kommer från Jordanien men vi hade en palestinsk grupp som trummade och dansade traditionell folkdans “dabke”. Dem var riktigt duktiga, vi var supernöjda med deras sång och dansuppvisning 🙂

Det var härligt att se att mina föräldrar var lyckliga särskilt efter att det var ångestladdat att ha ett bröllop utan att min andra bror var där, då han finns i himlen.

Jag var så nöjd över min klänning, jag har länge drömt om en strassklänning.

Här står jag och dansar med min vän Sibel.

 

Efter bröllopet så skickade vi brudbuketten till ett företag som heter Forgetmenot. Som använder blommor och blad från brudbuketten och gjuter dem i glas. Vi valde två runda stora ljuslyktor och en stor vas. På min instastory “Wedding” kan ni se videon på slutresultatet @imanaldebe.

Ska man på bröllop i Stockholm eller önskar som många brudpar att sova på hotell så rekommenderar jag Hotel Diplomat, de har fantastiska rum och en vacker utsikt över vattnet, så himla romantiskt.Att vakna upp dagen efter och ta en espresso på balkongen med utsikten över vattnet på Strandvägen i Östermalm är bara WOW. Jag firade tex min födelsedag där i vintras och älskade rummet, servicen och utsikten! Det var bara Kärlek♡

XO. Iman Aldebe

No Comments
Leave a Comment: