logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Besök hos Vadstena Klosterhotell

Besök hos Vadstena Klosterhotell

Sviten

Vi möttes av en mörkbrun kista på sängen med ekologiska produkter tillverkade i Vadstena, tvålar, proteinbars och skrubb inför vår mysiga SPA-helg hos Vadstena Klosterhotell.

Mörkblå Rosett turban hittar du HÄR

Det Mörkblå Plonboksfodralet kommer ifrån iDeal Of Sweden och ni hittar den HÄR

Och det Marmor röd/vita skalet hittar ni HÄR

Vi åt en 5 rättersmeny i en vacker medeltidasal.

Maten var fantastisk! Väl upplagt och utsökt 🙂 Alkoholfria alternativ fanns tillhands.

Morgonen efter var det dags för Yoga på morgonen och därefter frukost. Sen var det dags för SPA och med oss till SPA:et fick vi med oss hem en välfylld korg med fantastiska, ekologiska SPA produkter tillverkade i Vadstena.

Efter en välbehövd massage med Comfort Zone produkter så var det dags för lunch under solen!

Lunchen var även den fantastisk! Så himla nöjd över vår resa till Vadstena Klosterhotell!

Sibel tog ett dopp i poolen

Glittrig Rosa Turban hittar ni HÄR

Efter vårt SPA besök så var det dags för eftermiddagsfika innan det var dags för oss att börja runda av och köra hem till Stockholm.

Tack Vadstena Klosterhotell för en fantastisk SPA helg med mitt tjejgäng, med god mat, massage, jacuzzidopp och pooldopp, rundvandring och framförallt Yogan på morgonen. Man åker hem avslappnad, mätt och med ny energi! Hit kommer vi garanterat igen 🙂

Love/I

No Comments
Leave a Comment: