logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Äntligen har mitt DNA Resultat kommit!

Äntligen har mitt DNA Resultat kommit!

Mitt DNA resultat visar på att jag är 62 % från Mellanöstern, 20 % från Kaukasien (Armenien, Azerbajdzjan, Georgien, Iran, Irak, Syrien och Turkiet) 15 % Sydeuropa (Italien, Grekland) 1 % Syd och Centralafrika (Sydafrika, Namibia, Botswana och Kongo) 1% Nordafrika (Marocko, Västsahara, Algeriet och Libyen)

Jag trodde att jag skulle få en mer djupgående information om vilka exakta ursprungsländer jag kommer ifrån istället fick jag för en tusenlapp veta vilka regioner jag ursprungligen kommer ifrån. Det var en besvikelse. Men det jag rätt så snabbt fick när mitt DNA-resultat publicerades på sajten, var brevvänner som mitt DNA matchats med. 16 st har registrerat sig och gjort ett DNA-test för att få reda på lite mer om sitt ursprung och för att matchas med andra avlägsna släktingar runt om i världen. Just nu har Ancestry 30 % i rabatt på testet om ni är sugna på att få reda på lite mer om er bakgrund.

XO.

 

No Comments
Leave a Comment: