Anjas Möhippa på Sjösalongen

Anjas Möhippa på Sjösalongen

Svit Sjösalongen på Radisson Collection Strand

Dekoration Inför Möhippan by @Theoochjag

Sibel 

Rebecka

Philips Auto Curl

Anja & Sibel

Nadia, Jag, Anja, Sibel, Valeria och Rebecka 

Amanda joined us efter en liten stund 🙂

Anja Nilsson

Amanda i Elsa Pleated Dress från Bubbleroom

Jag styrde upp en möhippa för en av  mina närmaste vänner Anja. Möhippan började på SPA-paradiset tillsammans med Anja, Nadia och Rebecka. SPA-paradiset har nämligen ett privat SPA-rum man kan bada jacuzzi i, dricka lite cider och äta exotisk frukt. Utanför SPA:t så finns det kinesiskt té man kan dricka i lugn och ro i ett sällskapsrum. Efter SPA:t provade vi tärnklänningar inför Anjas Bröllop. Klänningarna satt perfekt. En ny butik har nämligen öppnats på Ringvägen 80 i Stockholm, Youmefashion heter butiken med unika fest och brudklänningar. 

Därefter var det dags att sätta oss i en taxi och åka till Radisson Hotel Collection Strand där vi hade bokat en Svit, Sjösalongen. 

Sviten hade dekorerats av fantastiska Theoochjag och all dekoration återanvändes till tre möhippor till. Dekorationen är av superbra kvalité så det vara bara att dela med sig utav vår dekoration med andra 🙂 Miljötänk! Dem fantastiska bilderna har underbara @Bylinasphotography tagit ♡ Anja lockade Håret med Philip Auto Curl, Våra morgonrockar och klänningar kommer ifrån Bubbleroom. Morgonrocken hittar ni HÄR och klänningarna hittar ni HÄR

Några utav mina favoritlinser är Natural Gray och kommer från @facelooxsweden

Vi käkade tårta, cupcakes och annat smått och gott och därefter drog vi till Fridays för middag, vi chillade i en Lounge i närheten efteråt 🙂 När vi kom hem till sviten efteråt (jag och Anja) så tänkte jag bara hur ska vi få ut alla ballonger från sviten sen lol. Så dagen efter, efter en god frukost så bokade jag en stor Uber och tryckte in alla ballonger i minibussen så att vi kunde använda dekorationen dagen efter på min brorsas fästmös Möhippa. Ni som såg allt Live på min instastory och snapchat förstår vad jag pratar om 😛 @imanaldebe

Jag älskade Sjösalongen det är min favoritsvit jag någonsin bott på (och då vet ni att jag bott på en hel del hotell med sviter i mitt liv) I LOVED IT! Perfekt för att dra ihop ett tjejgäng och hänga på en hel dag och sen så är det nära till restaurang och uteliv. Hotellet är nyrenoverat och ligger mitt i smeten på Östermalm vid vattnet så utsikten ska vi inte tala om, it´s amazing. 

Iman Aldebe

No Comments
Leave a Comment: