logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Älskade Nyheter

Älskade Nyheter

  

NARS American Woman, bästa matta glosset som inte kladdar och som sitter som berget, dagen lång. NARS Eyeshadow Base Medium, jag hade önskat att konsistensen var lite mjukare, men resultatet blir faktiskt riktigt bra, ögonskuggan sitter hela dagen. Jag trivs dock bäst med att använda Basen under mina bryn för att få till ett riktigt lyft och en ljus och mjuk linje under brynen. Ögonskuggorna Calapagos, Ishtaoch Nightbreed från NARS passar perfekt till en helkväll och vinterns alla olika festtillfällen. Highlightern Rose Gold från Becca är en utav mina favoriter just nu, jag brukar lägga en ljusare highlighter över bara för att få till illusionen av högre kindben med en mjukare underton under. Kat von D kan Läppstift ett utav mina favoriter är Love Craft den är även deras mest läppsålda läppstift. Jag brukar använda lipliner Whirl med från Mac bara för att rama in läpparna. Jag älskar orangeröda matta gloss och läppstift och Kat von D har lyckats bra med en perfekt röd färg, Leta efter Underage Red i butikshyllorna. På Söndag ska jag på SPA i en annan stad och då ska jag testa Keune Care Keratin Smooth Mask och Keune, Satin Oil Treatment

För de som gillar färgglada läppstift så borde ni checka in Lipstickqueen 

Kat von D Super Brow Medium Brown, var dock for ljus för mig jag behöver nog en mörkare nyans.

 

Det är första gången jag hör om frank body´s hudvårdsprodukter och jag blev helt förälskad i deras Lip Scrub! Speciellt nu när det börjar bli kallare och läpparna blir torra, då tar man bara fram läppskrubben och så är läpparna mjuka och fina igen, såå bra!

En Mist jag älskar är Coconut Milky Mist från too cool for school. Vart har det här varumärket hållit hus egentligen?! Me Love! Jag älskar doften som påminner om en härlig och mysig dag på stranden! Jag gillar även att flaskan inte är så stor så att man kan ha med den i strandväskan eller i necessären bara för att fräscha upp sig själv under dagen. 

Det bästa som hänt på länge inom skönhetsmarknaden är Sminkbortagningsservetter kommer med en härlig doft. Jag har länge levt på Primarks sminkborttagningsservetter med doften gurka, men doften Papaya på Sminkborttagningsservetterna från Sephora levererar stort och finns tillgängligt både i butik och på webben; Sephora Papaya Exfoliating Wipes.

No Comments
Leave a Comment: