logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Afternoon Tea en Söndag

Afternoon Tea en Söndag

Byxdress Boohoo / iPhoneskal Ideal Of Sweden / Klocka Mockberg / Armband River Island

I Lördags träffade jag min vän Dalia för lite shopping i MOS och för att fira att hon fyllde 30 år! Libanesisk Restaurang och där träffade jag även på andra vänner jag kände, så det var kul! Jag har ju haft en hemsk influensa efter mitt födelsedagsfirande då en vän tog med en annan vän som var sjuk och smittade mig. Har aldrig varit sjuk så länge, 1,5 v är en lång tid. Men nu börjar jag friskna till så lite helgmys med vänner är aldrig fel! I söndags så gick jag, Anja, Rana och Kristina till Lady Hamilton Hotel mysigt häng Afternoon Tea. Deras Scones var dödliga! Och jag älskade att de hade Laktosfria bakelser och Créme Cheese. Underbart!

XO.

 

No Comments
Leave a Comment: