logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

50-tals Tema på Nordiska Museet

50-tals Tema på Nordiska Museet

Skön musik och god stämmning med en publik klädd i 50-tals inspirerade plagg och accessoarer.

Samtid och Plagg som speglar en del personers verklighet.

Framtid

Tidigare plagg och mode

Det var verkligen förvånande och kul på samma gång att läsa annonser i Magazins från 50-talet. Vi höjde på ögonbrynen många gånger om.

-“Köper du detta Läppstifts så granteras du Kyssar”. Typ Lol

-“Le Rouge, det är Den”.

Övernärd? Det betydde tydligen att man var överviktig och man kunde skicka in insändare och fråga om man var övernärd.. No Comments.

Vi är ju också överrösta med reklam som våra självförtroenden att vackla ibland. Men dessa annonser är ju rakt på sak… Dagens är ju lite mer.. Indirekta.

-“Ni vet inte hur Vackra Ni kan bli.” – Jag avgår.

Araberna utnyttjas även i annonser för att sälja bla. en termos Haha orkar ej! Avgår

Hoppas ni njöt till fyllo av att läsa dessa “unika” annonser som nog var rätt så vanliga på 50-talet och kanske jämför med annonserna vi har idag. Hur skiljer dem sig egentligen?

XO.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments
Leave a Comment: