logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

5 minuters Sheetmask

5 minuters Sheetmask

Vital Hydration Solution Deep Hydration Sheet Mask Protects moisture barrier and helps dry skin.

Patchology Flashmasque 5 minutes Facial Sheet. Intense moisturizers Hyaluronic Acid & Vitamin B5 

Jag brukar oftast använda mig utav Sheetmasks när jag semestrar eller när jag åker iväg med mitt tjejgäng och bor på hotell över en helg och kunna varva ner med var sin sheetmask på våra ansikten. Det har blivit lite av en grej för mig och mitt gäng. Jag längtar tills Söndag då jag ska på SPA i en annan stad. Det ska bli så himla kul att få testa dessa två sheetmask och jag älskar att man kan bära Patchology masque under 5 min, så effektivt!

XO.

No Comments
Leave a Comment: