logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Bröllopsföberedelser

Bröllopsföberedelser

Jag och brorsan drog till Suitopia för att prova en blå Smoking till hans bröllop. Och det blev väldigt känslosamt för mig. Min lillebror ska gifta sig! Så underbart! Men samtidigt var jag helt förkrossad över att vår bror inte kommer vara med oss under bröllopet, för att han idag finns i en annan form. Så under besöket hos Suitopia fick jag vara hans bror och syster och för all framtid. 

Jag mötte upp Mamma och min syster dotter “Niso” och gick sedan till NK Floralin för att prova näbbklänningar inför brorsans bröllop, de finns numera enbart som webbshop.

Kika gärna på min instagramfeed @imanaldebe under Bröllopsförberedelser så ser ni videos på Smokingen, näbbklänningarna m.m. 

Love/Iman

No Comments
Leave a Comment: