logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Pressfrukost på Ljugården, NK

Pressfrukost på Ljugården, NK

By Terry bjöd på Pressfrukost på Ljusgården på NK och där by Terry visade upp en ny parfym och gloss och matta läppglans. De satt verkligen hela dagen utan och kladda! Så håll utkik efter By Terry Lip Expert ute i butik under Februarimånad.

Här testar jag Bold Bare by Terry

Jag, Nadja och Amanda kikade på nyheterna, åt en god frukost och lärde oss en hel del om skönhetsprodukternas vårdande egenskaper och hur skönhetsmärket by Terry grundades. Därefter gick vi in i en butik i närheten och där hittade jag inredning för hemmet som jag köpte med mig hem. Jag har länge bla. varit ute efter en snygg bordslampa och äntligen så hittade jag det jag länge varit ute efter, en bordslampa med strass! Prisvärt var det dessutom. Januarimånad levererar. 

Därefter gick alla skönhetsfantaster åt varsitt håll och själv väntade ett möte för min del. Så det var bara att röra sig mot Söder. Jag hade lite svårt att sova inatt så egentligen tog det emot och sminka sig 05:30 på morgonen. Men när jag väl kom ut så kändes det okej (Och tre kaffekoppar som slank ner..). Så på eftermiddagen tog jag en Power Nap innan det var dags att börja bli pigg igen och få saker gjort. Men idag ska jag sova i tid och möjligtvis träna imorgon. Det är på tiden.

XO.

No Comments
Leave a Comment: