logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Tapetserat Hallen

Tapetserat Hallen

Som ni vet så har jag tapetserat nästan hela lägenheten, har ett rum kvar, och köket är målat i vitt. Min lya var ett renoveringsobjekt som jag har jobbat hårt med. Jag tapetserade i vitt, tapeter från Clas Ohlsson, dem hade ett erbjudande ta tre och betala för två. Så jag köpte tapeterna för en billig peng. Dock får du se till att inte ha vänner på besök som gillar att ha smutsiga händer på dina tapeter. Believe me det händer och det är inte roligt när man fått upp tapeterna på väggen. Tapetklister köpte jag från Bauhaus, 10 Liter som räckte för två rum och hall.

Iaf jag var ute efter en bred skohylla och hittade ingen tills jag hittade en på Jysk! Köpte den för 468 kr på Rean och är supernöjd! Den är bred och snygg! Man får plats med tillräckligt med skor 🙂 Fuskpälsen köpte jag från Rusta. WC skylten är från Järnhandeln på Söder och Tavlan från Desenio. Mina kepsar med arabisk text där det står kärlek och fred kommer ifrån The Cave London.

XO.

No Comments
Leave a Comment: