logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Surround yourself with the Good ones.

Surround yourself with the Good ones.

Jag och Elle, känner ni igen henne? Från när vi spelade in Project Runway ihop? 🙂

Konst av Elle

Jag tror att alla i livet lär känna sitt nya jag med jämna mellanrum. Man frågar sig själv vem man är och vad man vill många gånger om. Saker som kändes livsviktiga förut kanske inte längre känns viktiga längre och så står man plötsligt där och ifrågasätter allt. Man känner inte igen sig själv längre.

Förut kastade jag mig in i saker och sa aldrig Nej. Många gånger var det rätt beslut och en del inte. Men jag lärde mig av misstagen i ett tidigt stadie. Att bevara barnet mig visade sig vara svårare än jag trodde. Barn är risktagare. Och det måste man ha kvar i sinnet om man vill fortsätta lyckas i allt man gör. Att blunda och hoppa om det känns bra i magen istället för att bli rädd och backa när bra saker händer.

-”Jag börjar bli nervös så fort något bra händer..”

Jag har också insett att jag håller mig kvar under mina föräldrars vingar, jag lever för min familj. Men nu är det dags för mig att gå vidare med mitt liv och skaffa mig en egen familj. Varför jag valde att enbart fokusera på min familj dem senaste åren är ju för att jag förlorade min bror plötsligt och fick en rädsla över att förlora en till familjemedlem. Jag är livrädd för det. Min mamma har varit nära döden och i år min pappa likaså 4 gr och vi är tacksamma över vården i Sverige att de räddade deras liv. Om det är prövningar eller negativ energi som omringat dem, har jag ingen aning om. Det jag vet är att de behöver Healing psykiskt och psykiskt. Jag tror att om man inte lägger vikt på negativ energi så existerar det inte. Men man ska ändå ta försiktighetsåtgärder.

2017 satsar jag mycket av min tid att leva för nuet, jag har i många år levt för framtiden, där jag vill vara. Istället för att leva i nuet och uppskatta det jag har. Att vara tacksam dagligen för det man har är A och O för att lyckas framöver. Ju mer tacksam du är ju mer gott du får i livet. Jag uppskattar även små stunder med nära och kära, är mer avslappnad och skrattar mer. Förut skrattade jag hela tiden men så fort jag själv så grät jag mig till sömns varje kväll. Jag hade en stor sorg inom mig som jag täckte med mycket smink och ett stort leende på läpparna. Om jag är beredd att berätta var sorgen kommer ifrån, kanske. Kanske i en bok i framtiden. Men just nu vill jag inte släppa ifrån mig det som gjort mig mest illa i hela världen. Men jag kan säga så här psykisk misshandel är värre än fysisk misshandel. Avundsjuka och hat kan verkligen vrida in och ut på ens själ. Idag har jag mer skinn på näsan och har en djupare förståelse för varför människor är som dem är, hörde att det fanns en bok som heter omgiven av idioter, ska beställa den nu och se om man lär sig ytterligare om människor och varför vissa beter sig som dem gör.

Vad jag behöver göra nu är att ta mer risker och våga mer. Att våga släppa in någon i mitt liv har jag även jobbat på länge. Det är inte så farligt om saker och ting brister, en annan dörr öppnar sig för dig om du bara viftar bort det som inte är för dig i livet. 

P.s! Att bara våga öppna mig och vara privat på bloggen och offentligt har tagit tid att göra igen. Sist var det 2006 och 2014 när min bror dog. Men numera känner jag mig mer mänsklig än någonsin. Vi är människor av en anledning och inte robotar.

Kärlek / Iman 

No Comments
Leave a Comment: